SZÁLLÍTÁS

Társaságunk a folyamatos fejlődésnek köszönhetően évről-évre új járműbeszerzéseket tett lehetővé. Megbízóink az eseti fuvarfeladatoktól a dedikált szolgáltatásig veszik igénybe az 1-24 tonna teherbírással rendelkező járműveinket.

 

Partnereink számára tervezhető kapacitással és országos lefedettséggel biztosítjuk szolgáltatásaink.

Veszélyes anyag szállítás

Vállaljuk veszélyes (ADR-es) áruk fuvarozását. Valamennyi saját tehergépkocsink el van látva az alapvető ADR felszereléssel, gépkocsivezetőink rendelkeznek ADR vizsgával. ADR szakértőt alkalmazunk.

Az ADR a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás. Az ADR a veszélyes árukat egy kritériumrendszer alapján kilenc osztályba sorolja.

Az ADR megfelelően kategorizált veszélyes anyagokat figyelmeztető jelzésekkel kell ellátni, és az adott biztonsági intézkedések mellett szállítani, a törvényileg meghatározott szükséges okmányok kiállítását követően.

A veszélyes anyagok szállításához az alábbi információkra van szükségünk

1.       A csomagolás (Pl, PG I-III-ig)

2.       AZ UN szám (Pl. UN 3072, UN 1950)

3.       A mennyiség és súly paraméterei

Emelőhátfal

Vállaljuk olyan áruk szállítását emelőhátfalas autónkkal, ahol nincs megoldva az áru lerakodása vagy felrakodása.

 

Egyre gyakrabban találkozni olyan kis cégekkel, ahol nincs igény egy targonca fenntartására, vagy nincs hely a rakodáshoz, de mégis érkeznek olyan csomagjaik, amit kézi erővel nem lehet mozgatni.

 

Tapasztalt sofőrjeink ezeknek az áruknak a mozgatását az autón megtalálható kézi raklapemelővel (békával) 500kg bruttó súlyig az emelőhátfal segítségével fel – le tudják rakodni.

12 tonnás behajtási övezeten kívül kézi raklapemelővel (békával) 1000kg bruttó súlyig az emelőhátfal segítségével fel – le tudják rakodni.

 Biztonság, minőség és megbízhatóság

AEO engedély

Árukár biztosítás

ISO 9001​

DIDb

HACCP

GDP Pharma 

         

 • komplett, rakományok direkt továbbítása

 • normál, hűtött és ADR-es áruk szállítása

 • nyomkövető rendszer alkalmazása

 • árubiztosítás

 • közvetlen összeköttetési lehetőség a megbízó és a Direkt-Fuvar Kft között.

 • nagy múltú szakmai tapasztalat

 • veszélyes áruk szállítása veszélyesáru szakértő koordinálásával történik

 • szállítmányozói felelősségbiztosítás, CMR és belföldi fuvarozói felelősségbiztosítás

Hűtött áruszállítás

Cégünk az egész ország területén és a környező országokban vállalja a klasszikus árufuvarozás mellett, a hűtött és fagyasztott áruk, hőmérséklet-érzékeny, szilárd oldalfalat igénylő termékek, élelmiszerek biztonságos közúti szállítását.

 

Dobozos, szigetelt felépítményű gépjárműveinkkel -18°C-ig, tudjuk biztosítani a szállított áruk hűtését, illetve amennyiben az Ön áruját veszélyezteti a 0°C fok alatti külső hőmérséklet, áruját meg tudjuk védeni a fagyástól és akár +30°C fokra fűtjük a rakteret. Minden autónk hőfokregiszterrel rendelkezik, így ellenőrizhető a szállítás során a hőmérséklet. Ezt mailben egy grafikonon el is tudjuk küldeni.

Az EU-s normáknak megfelelő magas színvonalú hűtős szállítmányozás iránt megnövekedett kereslet arra ösztönözte cégünket, hogy főként hűtést temperálást igénylő termékek fuvarozására specializálódjon.

Gyógyszer szállítások esetén a GDP Pharma előírásait alkalmazzuk. 

A temperált szállítás saját tehergépjárműveinkkel és a kiváló ügyfélkörünk segítségével történik. Cégünk főként érzékeny, temperálást igénylő romlandó küldemények, gyógyszeralapanyagok szállítására specializálódott, amelyek zömét mínusz 18°C és + 30°C közötti hőmérsékleten szállítunk.

 

Autóink pontos helyzetéről mindig részletes információval tudunk szolgálni a GPS követő rendszer segítségével mely a hőmérsékletet percre pontosan rögzíti és évekre visszamenőleg azokat tárolja. Így a szállítás során mért hőmérsékletet grafikonon a rendelkezésükre tudjuk bocsájtani.

Napi autó

10 autónk van kihelyezve erre a szolgáltatásra a megbízóink részére. Furgonokkal és 12 tonnás hűtős autókkal végezzük ezt a szolgáltatást.

 

Biztosítjuk az autót sofőrrel így a megbízóink észre sem veszik, ha a sofőr szabadságon van vagy ha az autó karbantartás miatt nincs jelen mert csere autót és sofőrt is biztosítunk minden esetben.

 

Megbízóink, akik évek óta igénybe veszik ezt a szolgáltatásunkat.

Kuhne + Nagel Kft

Bolloré Logistcs Kft

Ceva Logistics Kft

Pannon Air Cargo Kft

Gebrüder Weiss Kft

Elérhetőség

Fuvarszervezés

Bálint Gábor

Tel: +36 30 904 23 21

mail: direktfuvar(kukac)direktfuvar.hu

Raktár

Poncsák János

Tel: +36 30 904 23 71

mail: raktar(kukac)direktfuvar.hu

Cím

Telephely:

2220 Vecsés Alig u. 1.

Raktár:

2220 Vecsés Széchenyi út 60. C/1 épület

Iroda (HR)

Balogh Sándor

Tel: +36 29 751 515

mail: info(kukac)direktfuvar.hu

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek:

08:00 - 17:00

Ügyvezető igazgató

Mikus Péter

Tel: +36 70 517 5656

mail: mpeter(kukac)direktfuvar.hu

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

© 2020 Direktfuvar

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon